• Bestilte inden kl 17.00, sendes samme dag. Leveringstid 2-4 dage
  • Gratis fragt fra 596 kr *
  • Mere end 3186 varer på lager
  • Meget godt pakket ind
Bliv erhvervskunde?

Du kan tilmelde dig ved at oprette en konto

Tilmelde

Trailernet, surringsstropper og andet værktøj til sikring af din last

I vores netbutik finder du alt tilbehør til sikring og sikring af gods eller anden last, der transporteres med din trailer! Vores sortiment omfatter blandt andet trailernet, spændestropper, motorcykelbeslag, gummibånd og kroge.

Mere ..

HVILKE TRAILERNET SKAL JEG BRUGE?

Valget af trailernet afhænger af det gods, der skal transporteres. Du kan dække omfangsrige genstande eller gods med følgende trailernet: Net 30x30

Hvis du ønsker at transportere sand, grus eller lignende materiale, anbefales det især at bruge et finmasket trailernet. Dette forhindrer især sandet i at snurre. I vores udvalg af mesh-net tilbyder vi:

HVORDAN FÆLGER MAN ET TRAILERNET?

Det er meget nemt at sikre genstande eller et trailernet ved hjælp af bungee snore eller bungee kabler, som du sætter fast i trailerens hjørner eller, hvis det er relevant, til krogene på traileren.

Klik venligst her for elastisk kabel og spændeskruer

SIKRING AF LASTEN MED BINDINGSREMMER

Skal du flytte eller vil du transportere en motorcykel eller en sofa? Surringsremme garanterer transportsikkerheden med din trailer.

Valget af typen af spændestrop afhænger af den last, du skal sikre. For eksempel kræver sikring af et par træbjælker stropper, mens transport af en motorcykel kræver et robust spændesæt bestående af en sele og stropper.

I vores sortiment tilbyder vi også motorcykelophæng.

Klik venligst her for stropper

For at kunne transportere en motorcykel sikkert på en trailer, er det rimeligt og sikkert at bruge et motorcykelstativ, eventuelt i kombination med spændebånd. En motorcykelstøtte holder motorcyklen i balance, hvilket derfor letter fastgørelsen af den med stropper.

HAR DU BRUG FOR RÅD?

Kunne du tænke dig et råd om, hvilken vare i vores netbutik der er egnet til sikker transport af en specifik last? Eller vil du gerne vide, hvad vi kan gøre for dig som erhvervskunde?

Tøv ikke med at kontakte os !