• Bestilte inden kl 17.00, sendes samme dag. Leveringstid 2-4 dage
  • Gratis fragt fra 596 kr *
  • Mere end 3196 varer på lager
  • Meget godt pakket ind
Bliv erhvervskunde?

Du kan tilmelde dig ved at oprette en konto

Tilmelde

Sikkerhed på din trailer takket være en tyverisikring eller en hjulsko

Det anbefales kraftigt, at alle trailerejere anskaffer sig en tyverisikring eller hjulsko. En trailer er faktisk et populært mål for tyve. For at forhindre tyveri skal du låse din trailer sikkert. Derudover gør forsikringen beskyttelsen af din trailer underlagt visse krav. For at kunne købe en forsikring til din trailer, skal du ofte anskaffe dig en SCM godkendt tyverisikring.

Mere ..

Det siger sig selv, at vores udvalg af tyverisikringslåse vil være særligt velegnede til din motorcykeltrailer, din bagagetrailer eller din campingvogn.

GODKENDTE TYVERKÆDER - SCM

Tyverisikringskæderne i vores sortiment er SCM godkendte låse specielt beregnet til at sikre din trailer, campingvogn, bådtrailer og båd. Vores tyverisikringskæder er udstyret med et beskyttelsesdæksel for at forhindre enhver skade. Kæderne fås i 130 cm og 200 cm.

 

IKKE-GODKENDTE KOBLINGSLÅSE OG BINDELÅSE

Til hver type trailer omfatter vores lager et stort sortiment af ikke-godkendte koblingslåse og trækstangslåse. Advarsel. Ønsker du at forsikre din trailer mod tyveri, vil forsikringsselskabet i mange tilfælde kræve, at din trailer er udstyret med en SCM godkendt lås. SCM-godkendelsen af en koblingslås sikrer, at låsen har gennemgået omfattende, høj ydeevne og omfattende test for at forhindre tyveri af din trailer. En SCM godkendt lås er ofte et krav fra forsikringsselskaber

Vores udvalg af godkendte låse består af:

  • Trækstang låse
  • King Pin Lock
  • Trekantlås
  • Sikkerhedslås
  • Installationssæt
  • Koblingslås

 

LØSE LÅSE

Hvis du ikke bruger din trailer, og den ikke er koblet til dit køretøj, er der flere tyverisikringssystemer til at sikre den. Disse omfatter en parkeringsstang, skivelås, hængelås, tyverisikringskugle og sikkerhedsmøtrikker.

 

ANDEN TYVERIEBESKYTTELSE

Du kan forhindre tyveri af din trailer ved at bruge en SCM godkendt containerlås. Derudover kan du også sikre dit køretøj med en anhængertræklås.

 

HJULSKO SOM EN EKSTRA SIKKERHED

Nogle gange kan et forsikringsselskab kræve en kombinationsforsikring til din trailer. Den eneste brug af en trækstangslås eller en koblingslås er derfor utilstrækkelig. En hjulsko kan så bruges som ekstra sikkerhed. Hjulskoene forhindrer enhver bevægelse af traileren.