Om os


Hvem er TrailerPlus

TrailerPlus er onlineshoppen par excellence for trailerdele og bådtrailere. Vores lager giver os mulighed for at levere næsten 2441 forskellige kvalitetsvarer. Vi forsikrer dig om korte linjer, topmærker og upåklagelig service. Vi bestræber os på at løse enhver udfordring med seriøsitet og realisme
Siden 2004

Vi oprettede vores handelsselskab i 2004. Siden da er TrailerPlus blevet den største online butik for trailerdele og bådtrailere, med alle varer tilgængelige med det samme. I 2010 flyttede TrailerPlus til Zuidwolde, Nijverheidsweg 11 (Holland).

Vi er en internetvirksomhed, der tilbyder dele af høj kvalitet, ofte fra anerkendte mærker. Vi fremstiller nogle af de bådtrailer dele, som vi leverer til dig. Vi garanterer dig også den transaktion, du har ret til at forvente af en specialist, nemlig klare produktblade og hurtig forsendelse, alt sammen til den rigtige pris. Derudover er vores netbutik brugervenlig og udstyret med en sikker SSL-forbindelse for sikker betaling.

Takket være vores store sortiment, mængden af vores lager og vores korte linjer, kan vi levere til dig hurtigt. Hvis vi afgiver din ordre inden kl. 15.00. det vil blive leveret inden for to (arbejds)dage. Hvis du har bestilt den forkerte del, eller hvis den viser sig at være overflødig, så tøv ikke med at sende den tilbage til os.

Vores kundeservice står til din rådighed fra mandag til fredag, fra 9.00 til 16.30, for at besvare eventuelle yderligere spørgsmål.