Forsendelses- og leveringstider

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden for hver vare er angivet på produktsiden. TrailerPlus sender typisk varer inden for 1-7 hverdage. Ordrer modtaget inden kl. på hverdage vil blive pakket og tilbudt kureren samme dag. Hvis produkter har længere leveringstid, vil den justerede leveringstid fremgå af produktsiden.

 

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Generelt er forsendelsen af ​​din ordre over en ordreværdi på 596 kr gratis. I nogle tilfælde kan vi dog ikke tilbyde dette. Fragtomkostningerne for din ordre vil herefter afhænge af vægten og størrelsen af ​​de varer, du har bestilt. Disse varer leveres på paller, hvilket betyder, at vi ikke kan tilbyde gratis fragt. Fragtomkostningerne vises automatisk og opdateres i din indkøbskurv, inden du afgiver din ordre.

Vi kan ikke levere følgende varer gratis:

  • Aksler
  • skærme og stænkklapper
  • Vejskilte
     


Hvilken leveringstjeneste leverer min ordre?

TrailerPlus pakker leveres af DPD. Så snart ordren er behørigt modtaget af leveringstjenesten, modtager du en track & trace-kode på e-mail, som du kan spore din ordre med.

 

Leverer TrailerPlus også til andre lande?

TrailerPlus leverer i hele Europa. Fragtomkostningerne varierer fra land til land, disse er også synlige ved bestilling.