• Bestilte inden kl 17.00, sendes samme dag. Leveringstid 2-4 dage
  • Gratis fragt fra 596 kr *
  • Mere end 3186 varer på lager
  • Meget godt pakket ind
Bliv erhvervskunde?

Du kan tilmelde dig ved at oprette en konto

Tilmelde

Trailer Dæk og hjul

Det er vigtigt, at din trailer er udstyret med de rigtige dæk. Hos TrailerPlus har vi et bredt udvalg af dæk og dæktilbehør til din trailer. Disse dæk kan også bruges til din campingvogn, trailertelt eller bagagetrailer. Du skal tjekke dækstørrelsen omhyggeligt og tjekke, om du har brug for et komplet hjul eller blot en alufælg, slange eller dæk.

Mere ..

TRAILER DÆK

Vi tilbyder forskellige størrelser af trailerdæk:

 

Inden du køber et trailerdæk, skal du først tjekke antallet af tommer i dit dæk. Størrelsen er på siden af dækket. Hvis følgende beskrivelse 175/70 R 14 82T er skrevet på dit dæk, så er dit dæk 14 tommer. Dækstørrelsen ligger derfor på en fjerdeplads i datalinjen. Med hvert dæk er denne størrelse forskellig.

Det siger sig selv, at dækkene også kan bruges som reservehjul.

ET DÆK ELLER ET LUFTKAMMER

Har du et defekt dæk eller en defekt slange? Du kan også bestille et dæk eller slange til din trailer separat fra TrailerPlus. Vi tilbyder forskellige dækmærker, såsom Kings Tire og GT-Radial.

LANGSOMT TRAFIK

Vi har også langsomtkørende dæk i vores sortiment. Disse dæk bruges til fx trillebør og kart. Langsomtgående dæk fås i forskellige størrelser.

TILBEHØR TIL TRAILER HJUL

Med tilbehøret fuldender du dine trailerhjul. Spænd fælgen eller nye hjulbolte, og dit trailerhjul er som nyt. Derudover har vi tilbehør til dit anhængerdæk, såsom en opklodsning eller klodser til kørsel.

KØB TRAILER DÆK

Hos TrailerPlus har du et bredt udvalg af trailerdæk og fremragende kundeservice. Køb derfor dine nye trailerhjul i dag.