• Bestilte inden kl 17.00, sendes samme dag. Leveringstid 2-4 dage
  • Gratis fragt fra 596 kr *
  • Mere end 3196 varer på lager
  • Meget godt pakket ind
Bliv erhvervskunde?

Du kan tilmelde dig ved at oprette en konto

Tilmelde

Traileraksler og akselreservedele

Vores udvalg af traileraksler tilbyder dig forskellige modeller og mærker. Foretag derefter dit valg baseret på vognens bruttovægt, lasteevne og størrelse. Vi har også et omfattende udvalg af tilbehør til forskellige aksler såsom støddæmpere, navkapsler, tætninger og lejer. Generelt er aksler og tilbehør også velegnet til motorcykeltrailer, campingvogn og varevogn.

Mere ..

UBREMSET TRAILER AKSEL

Alle vores ubremsede anhængeraksler er vridningsaffjedret og fås i følgende vægtklasser:

Når du bestiller en ubremset anhængeraksel, skal du tage højde for fastgørelsescenterafstanden (EAB) og navsporet. Deres dimensioner er nævnt i millimeter på produktbladene.

BREMSET TRAILER AKSEL

I mange europæiske lande er den maksimale bremsebelastningskapacitet for en anhænger med bremset aksel meget større end den for en ubremset akseltrailer. Vores sortiment af ubremsede trailere indeholder følgende vægtkategorier for lastkapacitet:

AKSEL RESERVEDELE

Desværre kan det ske, at du mister nogle akseldele eller de går i stykker. Vi har naturligvis et stort udvalg af akselreservedele.

FLANGEDE NØDDER

Vigtig egenskab ved flangemøtrikker: De kan ikke genbruges efter at være løsnet! Fikseringseffekten af en flangemøtrik bliver da mindre.

SELER

For at smøre en aksel med olie og også for at beskytte den mod snavs, er det klogt at inspicere tætningerne. I vores sortiment tilbyder vi mærkerne Alko, Knott, Peitz og SKB.

LEJER

Lejer er udsat for slitage, hvilket kan resultere i en hvinende lyd og kraftige spinnende hjul. TrailerPlus tilbyder løse koniske rullelejer og lejesamlinger .

STØDABSORBERENDE

Stød bruges generelt til at forbedre håndteringen af din trailer. Da en støddæmper hører til en bevægelig del af en trailer, er den også udsat for slitage og bør udskiftes i tide.

HUB STIK

En navkapsel beskytter lejerne mod fugt og snavs. Vores udvalg af navkapsler består af mærket Knott.

TILBEHØR

For at ændre fastgørelsescenterafstanden (EAB), plader hjælpemidler kan bruges. Disse metalplader er monteret mellem akslen og konstruktionen af traileren.